Feke’de ihtiyaç sahipleri için butik mağazası kuruldu

Feke Belediyesi, Türk Kızılay ile iş birliği yaparak ilçede Butik Mağazası açtı. Hayırseverlerin bağışladığı giysi ve tekstil ürünleri ihtiyaç sahiplerine ücretsiz ulaştırılacak.

Haber Giriş Tarihi: 06.01.2026 15:56
Haber Güncellenme Tarihi: 06.01.2026 15:56

Feke Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde Türk Kızılay ile önemli bir iş birliğine imza attı. Yapılan protokol kapsamında Feke ilçesinde Kızılay Butik Mağazası hizmete açılarak ihtiyaç sahibi vatandaşların kullanımına sunuldu. Butik Mağaza’da hayırseverler tarafından bağışlanan yeni ve ikinci el giysi, ayakkabı ve çeşitli tekstil ürünleri, belirlenen ihtiyaç sahiplerine ücretsiz olarak ulaştırılacak.

FEKE’DE BUTİK MAĞAZASI İÇİN TÜRK KIZILAY İLE PROTOKOL İMZALANDI

Feke Belediye Başkanı Cömert Özen, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “İlçemizde Türk Kızılay ile iş birliği içerisinde Butik Mağazası açılması için protokol imzalandı. Bu anlamlı çalışmanın ilçemize hayırlı olmasını diliyor, başta Türk Kızılay Adana İl Başkanımız Halil Ahmet Çolak olmak üzere Kızılay ailesine destekleri için teşekkür ediyoruz. Feke’mize hayırlı olsun” diye ifade etti.

Türk Kızılay Adana İl Başkanlığı koordinasyonunda yürütülecek butik mağaza çalışmasının, düzenli bağışlarla sürdürülebilir hâle getirilmesi ve ilerleyen süreçte daha fazla ihtiyaç sahibine ulaşması hedefleniyor. Feke Belediyesi de proje kapsamında lojistik ve koordinasyon desteği sağlayacak.