Gebze’de 6 katlı bina çöktü: Aynı aileden 1 kişi kurtarıldı, 4 kişi hayatını kaybetti

Kocaeli Gebze'de, içerisinde yaşayanların olduğu belirtilen 6 katlı bir bina çöktü. Dün Sabah saatlerinde çöken binanın enkazında AFAD ve itfaiye ekipleri arama kurtarma çalışmalarına başladı. Binada aynı aileden bir kişi sağ olarak kurtarılırken, 4 kişinin cansız bedenine ulaşıldı.

Haber Giriş Tarihi: 30.10.2025 09:47
Haber Güncellenme Tarihi: 30.10.2025 09:47

Kocaeli Gebze Güzeller Mahallesi'nde 6 katlı bir bina dün sabah saatlerinde çöktü. Çöken binadaki 2 dairede yaşayanların olduğu bilgileri alındı. Binanın çökme nedeninin araştırıldı belirtti.

Yapılan araştırmalara göre, binadaki bir daire yaşayan ailenin katılacakları düğün töreni için şehir dışına çıktığı, 2. kattaki bir daire ise 5 kişinin bulunduğu öğrenildi.

AFAD ve itfaiye ekiplerinin arama kurtarma çalışmalarında, enkaz altında kalan baba Levent Bilir, eşi Emine Bilir ile çocukları Nisa Bilir ve Muhammed Emir Bilir'in cesetleri çıkarıldı.

Yapılan çalışmalarda Dilara Bilir ise sağ olarak kurtarıldı.