
p { margin-bottom: 0.08in; direction: ltr; color: rgb(0, 0, 10); line-height: 115%; widows: 2; orphans: 2; }p.western { font-family: "Calibri",serif; font-size: 11pt; }p.cjk { font-family: "SimSun"; font-size: 11pt; }p.ctl { font-family: "Calibri"; font-size: 11pt; }
Adnan AVUKA
MARDİN(İLKHABER) -Bir otelde düzenlenen iftar yemeğine Mardin Defterdarı Zafer Güler, Mardin Boru Fabrikası'nın Genel müdürü M. Nazif Ural, ildeki muhasebeci ve sanayicilar katıldı.
Havuz başında yapılan iftar yemeğinde bir konuşma yapan Genel Müdür M. Nazif Güler, şu ifadeleri kullandı:
”İftar yemeği, insanlar arasındaki kardeşliğin, birlik ve beraberliğin daha da güçlenmesine vesile olan sosyal bir çalışmadır. Önemli olan insanlarımızı bir araya getirmek ve birbirleriyle kaynaşmalarını daha da artırmaktır. Müessese olarak iftar yemeklerimiz geleneksel olarak devam edecektir. Ramazan ayınızı kutlar, bol kazançlı günler dilerim.”