Orka Holding yöneticisi İrfan Orakçıoğlu hayatını kaybetti

Damat, Tween ve D’S Damat markalarının kurucularından olan genç iş insanı İrfan Orakçıoğlu’nun ani ölümü, iş dünyasında büyük üzüntü yarattı.

Haber Giriş Tarihi: 26.05.2025 14:43
Haber Güncellenme Tarihi: 26.05.2025 14:43

Orka Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Damat, Tween ile D’S Damat markalarının kurucularından biri olan İrfan Orakçıoğlu hayatını kaybetti. Henüz genç yaşta yaşamını yitiren Orakçıoğlu’nun ölüm sebebi, yapılacak otopsi sonrası netlik kazanacak. İlk belirlemelere göre kalp krizi ihtimali üzerinde duruluyor.

İrfan Orakçıoğlu kimdir?

İrfan Orakçıoğlu, Türkiye’nin önde gelen giyim markalarından Damat, Tween ve D’S Damat’ın bağlı bulunduğu Orka Holding’in kurucuları arasında yer alıyordu. Aynı zamanda Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu’nun da yeğeni olan Orakçıoğlu, 2004 yılından bu yana şirketin yönetim kadrosunda görev yapıyordu.

İstanbul Okan Üniversitesi’nden 2010 yılında mezun olan İrfan Orakçıoğlu, özellikle yurt içi ve yurt dışı mağazalaşma süreçlerinde önemli sorumluluklar üstlenmişti. 21 yıllık iş tecrübesiyle Türk hazır giyim sektörünün genç ve vizyoner yöneticilerinden biri olarak tanınıyordu.