
Adana Oto Elektrikçiler Odası Başkanı İbrahim Uraslı, Adana Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Niyazi Göger’i makamında ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette, oto elektrik sektörünün mevcut durumu, esnafın karşılaştığı sorunlar ve çözüm önerileri ele alındı. Başkan Uraslı, sektörün rekabet gücünü artıracak yenilikçi adımlar ve üyelerin mesleki gelişimini destekleyecek eğitim programları hakkında Birlik Başkanı Göger’e kapsamlı bilgi verdi.
Uraslı, odalarının en temel hedefinin üyeleri her açıdan daha donanımlı hale getirmek ve geleceğe güvenle bakabilecek bir yapıya kavuşturmak olduğunu belirtti.
“AYNI KARARLILIKLA YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ”Niyazi Göger snaf ve sanatkârlara hizmet noktasında bugüne kadar birlik, beraberlik ve uyum içerisinde çalıştıklarını belirterek, “Esnaf ve sanatkarımıza hizmet noktasında bugüne kadar birlik, beraberlik ve uyum içerisinde çalıştığımız Başkanımız İbrahim Uraslı ve kıymetli yönetimiyle bundan sonraki süreçte de tam bir uyum ve iş birliği içerisinde çalışmaya devam edeceğiz. Nazik ziyaretleri için Başkanımız İbrahim Uraslı ve kıymetli yönetimine teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.