Yumurtalık’ta balıkçıların yüzü güldü

Yumurtalık Belediye Başkanı Erdinç Altıok, Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle balıkçılara destek verirken, ilçe esnafını ziyaret ederek sorunlarını dinledi. Altıok, “Yumurtalık’ı el birliğiyle daha güzel günlere taşıyacağız” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 23.12.2025 11:33
Haber Güncellenme Tarihi: 23.12.2025 11:33

Yumurtalık Belediye Başkanı Erdinç Altıok, Adana Büyükşehir Belediyesi ile yürütülen iş birliği ve koordinasyon çalışmaları kapsamında ilçede bir dizi programa katıldı. Adana Büyükşehir Belediye Başkanvekili Güngör Geçer ile birlikte deniz emekçisi balıkçılara fanya ve ip ağ hibe desteğinde bulunan Başkan Altıok, desteklerin artarak süreceğini vurguladı. Programın ardından ilçe merkezinde esnaf ve sanatkârları ziyaret eden Altıok, zor bir süreçten geçen esnafın sorunlarını dinleyerek, üretimin ve alın terinin her zaman yanında olduklarını ifade etti.

“YUMURTALIK’I EL BİRLİĞİYLE DAHA GÜZEL GÜNLERE TAŞIYACAĞIZ”

Yumurtalık’ı elbirliğiyle daha güzel günlere kavuşturacaklarına inandığını dile getiren Başkan Altıok, “İlçemize destek veren, katkı sunan, hizmet çeşitliliğimizi artırmamızı sağlayan Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeydan Karalar’a, Başkanvekilimiz Sayın Güngör Geçer’e ve tüm Büyükşehir personelleriyle birlikte kadim ve şirin ilçemiz Yumurtalık’a değer katan tüm esnaf ve sanatkarlarımıza, balıkçılarımıza, vatandaşlarımıza içtenlikle teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.