MARGİAD’dan 3500 kişiye iftar yemeği verdi

Organizasyonluğu Mardin Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı, iftar yemeğini bu kez kısa adı (MARGİAD) olan Mardin Girişimci İş Adamları Derneği verdi.

Haber Giriş Tarihi: 11.06.2018 16:00
Haber Güncellenme Tarihi: 11.06.2018 16:00
ilkhaber-gazetesi.com

 ADNAN AVUKA

MARDİN (İLKHABER)-  Organizasyonluğu Mardin Valiliği ve  Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı, iftar yemeğini bu kez  kısa adı (MARGİAD) olan Mardin  Girişimci İş Adamları Derneği verdi.  15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Parkında  gerçekleştirilen iftar yemeğine 3 bin 500’e yakın vatandaş katıldı.

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Yaman, Cumhuriyet Başsavcısı Tolgahan Öztoprak, MARGİAD  Yönetim Kurulu Başkanı Murat Özkan ve yönetim kurulu, Mardin Müftüsü İsmail Çiçek, birçok iş adamları katılırken, Müftülüğün ilahi gurubu birbirinden güzel ilahilere okudu. Müftü  Çiçek burada, Kadir Gecesi konusunda geniş bilgiler verdi.

3500 kişiye verilen iftar yemeğinde  çorba ve  Mardin yöresine has olan  “HAŞU” ile kuru fasulye, baklava tatlısı ikram edildi.

Bu hayırlı işleri yapan Mardin Girişimciler İş Adamları Derneği başta Başkan Murat Özkan olmak üzere kendilerine teşekkür eden Vali ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Yaman’a iftar yemeği anısına bir plaket verildi.