Bakan Yerlikaya: 17 ilde yapılan operasyonlarda büyük miktarda madde ele geçirildi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 17 ilde düzenlenen ‘NARKOÇELİK-18’ operasyonlarında; 1 ton 57 kilogram madde ve 16 milyon 218 bin adet yasaklı madde ele geçirildiğini, 272 zehir taciri ve sokak satıcısının yakalandığını duyurdu.

Haber Giriş Tarihi: 21.05.2024 12:28
Haber Güncellenme Tarihi: 21.05.2024 12:28

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla zehir tacirlerine yönelik ‘NARKOÇELİK-18’ operasyonu gerçekleştirildiğini duyurdu. Yerlikaya 17 ilde gerçekleştirilen operasyonlar neticesinde 1 ton 57 kilogram yasaklı madde ve 16 milyon 218 bin adet yasaklı madde ele geçirildiğini ve 272 zehir taciri ve sokak satıcısının yakalandığını açıkladı.

Yerlikaya sosyal medya hesabı üzerinden duyurduğu operasyonun ardından şu ifadelere yer verdi: “Aziz milletimizin bilmesini isterim ki, ülkemizi zehir tacirlerinden ve sokak satıcılarından temizlemeye kararlıyız. Madde satıcılarının geleceğimiz olan gençlerimizi ve toplumumuzu zehirlemelerine asla izin vermeyeceğiz.”