Demirçalı: İş dünyasıyla güçlü diyalog Adana’yı ileri taşır

Çukurova GİAD Başkanı Alperen Pişkin ve yönetim kurulu üyeleri, Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı’yı ziyaret ederek kent ve iş dünyasına yönelik iş birliği olanaklarını değerlendirdi.

Haber Giriş Tarihi: 18.12.2025 13:08
Haber Güncellenme Tarihi: 18.12.2025 13:08

Çukurova Genç İşadamları Derneği (Çukurova GİAD) Başkanı Alperen Pişkin, Başkan Yardımcısı İsmail Erdem ile Yönetim Kurulu Üyeleri Sinem Özgen, Emrah Uykız, Erdal Yüksel, Hasbi Toygar Uçar ve Kubilay Kurluk, Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı’yı makamında ziyaret etti. Ziyarette Yüreğir Belediye Başkan Yardımcısı Cüneyt Patır da hazır bulundu. Samimi bir atmosferde gerçekleşen buluşmada, kent ve iş dünyasına yönelik konular ele alındı.Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı, kendisinin de üye olduğu Çukurova Genç İşadamları Derneği’nin projeleri, programları, çalışmalarıyla örnek bir STK olduğunu belirterek, “Çukurova GİAD’ın Adana’ya katkısı büyük” dedi.

DEMİRÇALI, “İŞ DÜNYASIYLA GÜÇLÜ DİYALOG KENTİ İLERİ TAŞIR”

Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı, “Ben de Çukurova GİAD’ın üyesiyim. Çukurova GİAD’ın Adana’ya katkısı büyük. Adana’da misafir ettiği dünyaca ünlü konukları, ekonomistleri, proje ve programlarıyla çok önemli işler yapıyor. Adana’nın tanıtımına sağladığı katkısı yadsınamaz. Adana’ya katkısı büyük. İyi ki Çukurova GİAD var” ifadelerini kullandı.

İş dünyasıyla kurulacak güçlü diyalogların kentin gelişimine büyük katkılar sağlayacağını ifade eden Demirçalı, gençlerin ülkenin geleceği olduğunu vurguladı, ülke yönetiminde, kent yönetiminde etkin rol almak için siyasete atılmalarını önerdi. Belediye hizmetlerine de değinen Demirçalı, belediyede mali disiplini sağladıklarını, borç yükünü azalttıklarını, hedeflerinin sistemi oluşturup, belediyeyi kurumsal yapıya kavuşturma çabasında olduklarını kaydetti.

PİŞKİN, "GEÇMİŞTEN ALDIĞIMIZ MİRASLA ÇITAYI YÜKSELTİYORUZ"

Çukurova GİAD Başkanı Alperen Pişkin, “Yüreğir ışıl ışıl parlıyor. Belediyecilikte Yüreğir örnek gösteriliyor. Derneğimizin yönetiminde de daha önce bulunmuş bir üyemizin, bir büyüğümüzün bu hizmete liderlik etmesinden büyük gurur duyuyoruz. Geçmiş yönetimlerimizden önemli bir miras devraldık. Bizler bu mirasa sahip çıkarak, üzerine ekleyerek derneğimizin çıtasını yükseltmenin çabasındayız” şeklinde konuştu.

Çukurova GİAD olarak tüm belediyeler, kurumlar ve STK’larla Adana ortak paydasında projeler yapmaya hazır olduklarını vurgulayan Pişkin, yerel yönetimler, iş dünyası ve STK’lar arasındaki güçlü iletişimin, istihdamı ve kentin yaşam kalitesini artırmayana yönelik ortak projelerin önemine dikkat çekti.