
Adana Büyükşehir Belediye Meclisi, Şubat ayı oturumunun ikinci toplantısını Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar başkanlığında gerçekleştirdi. Toplantıda söz alan MHP Grup Başkan Vekili Cemal Demirdağ, Adana’daki kaldırım işgalleri ve temizlik sorunlarına dikkat çekerek çözüm önerileri sundu. Demirdağ, belediye zabıta ekiplerine yönelik çağrıda bulundu.
“Kaldırım İşgallerine ve Temizlik Sorunlarına çözüm bulunsun”MHP Grup Başkan Vekili Cemal Demirdağ, toplantıda elindeki görselleri paylaşarak, Adana'nın çeşitli sokaklarındaki kaldırım işgallerine ve temizlik sorunlarına değinerek şunları söyledi: “Bu elimdeki resimleri sosyal medyadan ve bir yerel gazete manşetinden aldım. Zabıta ekipleri bu konuyla ilgili çalışma yaparlarsa iyi olur. Adana’da sokaklarda geç alınan çöpler ve vatandaşın bıraktığı atıklar da toplanmalı. Görseldeki yer, ilçe belediyesinin sorumluluğunda ve kaç defadır söylememize rağmen temizlik yapılmadı. Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı ile 5 Ocak Meydanı’ndaki kaldırım işgali konusunda bir düzenleme yapalım.”
Demirdağ, “Portakal Çiçeği Karnavalı geliyor. Şehrimizin bir markası haline geldi. Adana’da yeni dikilen alanlarda en uygun turunç ağacı. Bu konuya önem verirsek şehrimiz açısından iyi olur” diye ifade etti.