
Abdurrahim Sağ
Özel Haber
ADANA (İLKHABER)Adana Mustafa Kemal Paşa Bulvarı üzerinde yapılan çalışma nedeniyle trafik yolun bir bölümünden çift yön olarak veriliyor.
Adana’nın Merkez Seyhan İlçesi Mustafa Kemal Paşa Bulvarı üzerinde yol çalışması başlatıldı. Yapılan yol çalışması nedeniyle yolun batı istikametinden gelen bulvar kısmı trafiğe kapatıldı. Doğu istikametinden gelen bulvarın kısmı ise dubalarla ikiye bölündü. İkiye bölünen yol çift yön olarak trafiğe açıldı.
Yolun orta refüjünde bulunan yeşil alanın bir bölümü geçici olarak kaldırıldı. Kaldırılan yeşil alanın üzerine asfalt döküldü. Batı yönünden gelen araçlar Şehit Mustafa Sarı Alt Geçidi önünde bulunan kavşağa sökülen yeşil alanın bulunduğu geçitten çıkarak girebildi. Kavşağa giren araçlar daha sonra normal trafikte yollarına devam etti.