
Adana'nın kahve tutkunları, Coffy.stuf markasının kurucusu ve aynı zamanda Adana Kahve Kulübü'nün sahibi olan Sadık Ezici'nin öncülüğünde düzenlenen 5. Kahve Buluşması'nda bir araya geldi.
Tarihi Hotel Bosnalı’da gerçekleştirilen buluşmaya kahve severler yoğun ilgi gösterdi. Sadık Ezici kahve çekirdeklerinin doğru şekilde öğütülmesi ve suyun doğru sıcaklıkta demlenmesi hakkında ipuçları verdi.
Sadık Ezici, kahve buluşması sırasında yaptığı açıklamada, "Bu etkinlikle amacımız, kahve severlere farklı coğrafyalardan özenle seçilmiş kahveleri deneme fırsatı sunmak. Her biri kendine özgü tatlarıyla bu kahveler, kahve tutkunlarının damaklarında unutulmaz izler bırakacak" dedi.
Etkinliğe katılan kahve severler, keyifli bir gün geçirirken aynı zamanda Coffy.stuf markası ve Adana Kahve Kulübü Başkanı Sadık Ezici’nin demlediği birbirinden özel kahveleri içme fırsatı elde etti
Adana Kahve Kulübü 5.buluşmasını tarihi hotel bosnalı'da gerçekleştirdi. Oldukça sevilen bu mekan kahve tutkunlarının ilgisini çekerken Adana Kahve Kulübü'nün düzenleyeceği bir sonraki etkinlik merakla bekleniyor.