
Osmaniye Belediyesi'nin ev sahipliğinde organize edilen kurtuluş etkinlikleri hız kesmeden devam ediyor. Etkinlikler çerçevesinde Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi 15 Temmuz Amfisi'nde, Osmaniye Musiki Derneği Belediye Korosu tarafından "Kurtuluş" temalı bir konser gerçekleştirildi. 7 Ocak ruhunun sanatla buluştuğu geceye Osmaniyeli müzikseverler yoğun ilgi gösterdi.
REPERTUVAR VE SAHNE PERFORMANSIŞef Aziz Mehmet Keskiner yönetimindeki koro, geceye "El Gibi" türküsüyle başlangıç yaptı. Konser boyunca hem koro hem de solo olarak seslendirilen geleneksel ezgiler, izleyicilerden tam not aldı. Milli duyguların ön plana çıktığı repertuvarın finalinde seslendirilen "Türkiye'm" türküsü ise salondaki coşkuyu zirveye taşıdı. Koro üyeleri performanslarının ardından uzun süre alkışlandı.
PROTOKOLDEN KORO ŞEFİNE TEBRİKKonserin sona ermesinin ardından sahneye davet edilen Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Yusuf Çomu ve Belediye Başkan Yardımcısı Muazzez Burçin Çalışkan, koro şefi Aziz Mehmet Keskiner'e tüm ekip adına çiçek takdim etti. Etkinlik, protokol üyeleri ve koro ekibinin günün anlam ve önemine binaen çektirdikleri hatıra fotoğrafı ile sona erdi.