Show TV’de bu akşam kahkaha tufanı: Düğün Dernek ekranlara geliyor!

Türk sinemasının unutulmaz komedisi Düğün Dernek, Show TV ekranlarında izleyicilerle buluşuyor. Ahmet Kural ve Murat Cemcir’in başrollerini paylaştığı film, Sivas’ın bir köyünde başlayan düğün macerasıyla izleyenleri kahkahaya boğuyor.

Haber Giriş Tarihi: 21.07.2025 16:46
Haber Güncellenme Tarihi: 21.07.2025 16:46

Türk sinemasının gişe rekortmeni komedilerinden biri olan “Düğün Dernek” bu akşam saat 20.00’de Show TV ekranlarında izleyiciyle buluşuyor. Yönetmen koltuğunda Selçuk Aydemir’in oturduğu, başrollerinde ise Ahmet Kural, Murat Cemcir ve merhum oyuncu Rasim Öztekin’in yer aldığı film, yayınlandığı dönemde milyonları sinema salonlarına çekmişti.

SIVAS'TA BAŞLAYAN DÜĞÜN MACERASI

Film, Sivas’ın Esenyurt köyünde yaşayan İsmail’in, yurtdışından gelen oğlu Tarık’a görkemli bir düğün yapma çabasını konu alıyor. Tarık, çalıştığı Letonya’da evlenmek zorunda kaldığı Monica ile Türkiye’ye gelir. Oğlunu düğünsüz göndermeye gönlü razı olmayan İsmail, elinde avucunda ne varsa ortaya koyar. Tüpçü Fikret, Çetin ve Muallim Saffet’in de dahil olduğu bu komik düğün hazırlığı, seyirciyi eğlenceli ve yer yer absürt anlarla buluşturuyor.

OYUNCU KADROSU YILDIZLARLA DOLU

Düğün Dernek’in başrolünde Ahmet Kural (Tüpçü Fikret) ve Murat Cemcir (Çetin) yer alıyor. Filmde ayrıca Rasim Öztekin (İsmail), Zerrin Sümer, Barış Yıldız, Devrim Yakut, Şinasi Yurtsever, İnan Ulaş Torun ve Jelena Bolic gibi başarılı oyuncular da performanslarıyla dikkat çekiyor.

NERELERDE ÇEKİLDİ?

Film, İstanbul, Sivas ve Erzincan’da çekildi. Özellikle Sivas’taki köy sahneleri, Anadolu'nun sıcak atmosferini yansıtması açısından izleyiciden tam not aldı.

BU AKŞAM EKRANLARDA KAÇIRMAYIN!

Yayınlandığı dönemde gişe rekorları kıran ve kült komediler arasına giren “Düğün Dernek”, izleyenlere keyifli dakikalar vadediyor. Show TV’de saat 20.00’de ekrana gelecek olan bu unutulmaz yapım, hem eski izleyicilerine nostalji yaşatacak hem de yeni izleyicilerini kahkahaya boğacak.