
Tarsus Belediyesi'nin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında düzenlediği konserde, ünlü rap sanatçısı Sefo sahne aldı. Atatürk Gösteri Merkezi'ndeki etkinliğe binlerce vatandaş katıldı. Alanı Türk bayraklarıyla dolduran Tarsuslular, Cumhuriyet’in 102’nci yıl coşkusunu yaşadı.
GENÇLER YOĞUN İLGİ GÖSTERDİÖzellikle gençlerin yoğun ilgi gösterdiği konserde Sefo, sevilen şarkılarını Tarsuslular için seslendirdi. Kırmızı-beyaz renklerle donatılan konser alanında, vatandaşlar kutlamalar boyunca marşlara ve şarkılara hep bir ağızdan eşlik etti.
Konsere Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç'ın yanı sıra CHP Grup Başkanvekili ve Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır da katıldı. Gecede birlik ve beraberlik mesajı veren Başkan Boltaç, "Bu akşam sadece bir konser değil, bir mirası ve geleceği kutluyoruz. Cumhuriyet bizim yolumuz, gençlerimiz o yolun ışığı. Bu yüzden ‘Tarsus’ta gelecek var’ diyoruz" ifadelerini kullandı.