
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Denizli’de sahne alması planlanan Sefo konseri iptal edildi. Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, son günlerde yaşanan acı olaylar nedeniyle konserin programdan çıkarıldığı bildirildi.
DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDEN AÇIKLAMADenizli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, Kahramanmaraş ve Şanlıurfa’da meydana gelen okul saldırıları nedeniyle büyük üzüntü yaşandığı vurgulandı. Belediye, hayatını kaybedenler için başsağlığı mesajı yayımlarken, konser etkinliğinin iptal edildiğini kamuoyuna duyurdu.
OKUL SALDIRILARI KARARDA ETKİLİ OLDUŞanlıurfa’da bir liseye düzenlenen silahlı saldırıda çok sayıda öğrenci ve öğretmenin yaralandığı, saldırganın olay sonrası yaşamına son verdiği belirtildi. Kahramanmaraş’ta ise başka bir okulda gerçekleşen saldırıda 8 öğrenci ve 1 öğretmenin hayatını kaybettiği bildirildi. Bu gelişmelerin ardından birçok şehirde etkinlik programları yeniden gözden geçirildi.
23 NİSAN ETKİNLİKLERİ DEVAM EDECEKBelediyeden yapılan açıklamada, konser iptaline rağmen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında planlanan diğer etkinliklerin devam edeceği ifade edildi. Kutlamalar çerçevesinde çocuklara yönelik programlar ve resmi törenlerin gerçekleştirileceği kaydedildi.