Kastamonu’da kayıp anne ve oğlu için Müge Anlı seferber oldu!

Bozkurt’ta 43 yaşındaki Huriye Helvacı ve 5 yaşındaki oğlu Osman için arama çalışmaları sürerken, baba Bayram Helvacı çaresizce canlı yayında yardım istedi. AFAD, UMKE ve JAK ekipleri sahada yoğun çaba harcıyor.

Haber Giriş Tarihi: 10.11.2025 11:52
Haber Güncellenme Tarihi: 10.11.2025 11:52

Kastamonu’nun Bozkurt ilçesinde 43 yaşındaki Huriye Helvacı ile 5 yaşındaki oğlu Osman Helvacı’nın kaybolmasının ardından bölgedeki arama çalışmaları devam ediyor. İlçede yaşayan vatandaşlar kayıp aile için endişe yaşarken, ATV’de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı olaya müdahil oldu.

Baba Bayram Helvacı, canlı yayına bağlanarak eşinin ve oğlunun bulunması için yardım çağrısında bulundu. Yayında duygusal anlar yaşanırken, Müge Anlı ve ekibi olayın detaylarını aktararak bölgedeki yetkililerle koordinasyon sağladı. Arama çalışmalarının hangi noktalarda yoğunlaştığı ve elde edilen son bilgiler izleyicilerle paylaşıldı.

Kastamonu Valiliği koordinesinde yürütülen arama çalışmalarına AFAD, UMKE, Kastamonu Emniyet Müdürlüğü, Jandarma Arama Kurtarma (JAK) timleri ve komando birlikleri katılıyor. Ekipler, dere yatakları, ormanlık alanlar ve köy yollarında kapsamlı incelemeler yaparken dronelar ve iz takip köpekleri de çalışmalara destek veriyor.Bozkurt’ta devam eden arama faaliyetlerinde hem yetkililer hem de kayıp ailenin yakınları gelişmeleri umutla takip ediyor.