
TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve geniş bir izleyici kitlesine sahip olan Teşkilat dizisinin setinde aksiyon sahnesi çekimi sırasında kaza meydana geldi. Başrol oyuncularından Rabia Soytürk, yüksek tempolu sahne sırasında talihsiz bir şekilde yaralandı. Olay sonrası set ekibi büyük panik yaşarken, oyuncuya ilk müdahale çekim alanında yapıldı.
AKSİYON SAHNESİNDE TALİHSİZ ANLAREdinilen bilgilere göre, kaza yoğun tempoda çekilen bir aksiyon sahnesi sırasında yaşandı. Rabia Soytürk’ün baş parmağının aldığı darbe sonucu kopma noktasına geldiği öğrenildi. Olayın ardından set ekibi vakit kaybetmeden müdahalede bulundu.
İlk yardım uygulamasının ardından oyuncu hastaneye sevk edilerek acil serviste tedavi altına alındı. Yaşanan olay kısa sürede set ekibinde ve dizi hayranları arasında endişeye yol açtı.
HASTANEDEN SEVİNDİRİCİ HABER GELDİHastanede yapılan detaylı muayene ve tıbbi müdahalelerin ardından Rabia Soytürk’ün sağlık durumunun iyi olduğu açıklandı. Hayati bir riskinin bulunmadığı belirtilen oyuncunun tedavisinin tamamlanmasının ardından taburcu edildiği öğrenildi.
Evinde istirahat ettiği bildirilen Soytürk’ün sağlık durumunun stabil olduğu kaydedildi. Başarılı oyuncunun setlere ne zaman döneceği ise önümüzdeki günlerde netlik kazanacak.