
Kayıp olarak aranan 17 yaşındaki genç kız, kayboluşunun 10. gününde bulundu. Genç kızın yanında bulunan Cemil isimli şahsa yönelik Müge Anlı canlı yayında sert tepki gösterdi. "Bu çocuğun yanında ne işiniz var?" sorusuna yanıt vermek istemeyen Cemil Bey’e karşı Anlı, “Gelin beyefendi sizi herkes görsün ki kimse çocuğunu size emanet etmesin” sözleriyle dikkat çekti.
ATV’de yayınlanan ve kayıpların izini süren Müge Anlı ile Tatlı Sert programında bir kayıp vakası daha çözüldü. 17 yaşındaki genç kızın kayboluşunun üzerinden 10 gün geçmişti. Program ekibi tarafından bulunan genç kızın yanında “Cemil” adlı bir kişinin olması ise dikkat çekti.
Genç kızın yanında bulunan Cemil Bey’e Müge Anlı, “Bu çocuğun yanında ne işiniz var?” sorusunu yöneltti. Ancak Cemil Bey bu soruya, “Cevap vermek istemiyorum” yanıtını verdi. Bu cevap stüdyoda gerilimi artırırken Müge Anlı’nın sözleri sosyal medyada da gündem oldu. Anlı, “Gelin beyefendi sizi herkes görsün ki kimse çocuğunu falan size emanet etmesin.Sizin dışarda bile gezmeniz çok tehlikeli. Kaç yaşında adamsın be sen! Yanındaki çocuk, sen çocuk ne demek biliyor musun?” diyerek tepki gösterdi. Genç kızın sağ salim bulunması ailesine büyük bir rahatlama yaşatırken, kızın kimlerle ve hangi koşullarda bulunduğu ise yetkililer tarafından araştırılıyor. Cemil isimli şahısla ilgili incelemenin sürdüğü öğrenildi.