Adana’da dehşet: Baba, çocuklarını öldürüp intihar etti

Adana Yüreğir’de bir baba, engelli oğlu ve kızını tabancayla vurduktan sonra aynı silahla yaşamına son verdi. Olayın ardından polis geniş çaplı soruşturma başlattı.

Haber Giriş Tarihi: 25.12.2025 00:07
Haber Güncellenme Tarihi: 25.12.2025 00:07

Adana'da bir kişi, iki çocuğunu silahla vurarak öldürdükten sonra intihar etti.Olay, merkez Yüreğir ilçesi Seyhan Mahallesi 97 Sokakta bulunan bir evde yaşandı. İddiaya göre, bir süre önce eşinden boşanan İbrahim Kiracı (46), evde bulunan engelli oğlu Doruk (11) ve kızı Derin Kiracı'yı (13) tabancayla vurdu. Olayın ardından evden çıkan şahıs, komşularına "Çocuklarımı öldürdüm, polise haber verin" dedikten sonra yeniden eve girdi. Kiracı, aynı silahla bu kez kendisini vurarak intihar etti.

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine adrese sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Eve giren sağlık ekipleri, baba ile iki çocuğunun hayatını kaybettiğini belirledi. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından baba ve çocuklarının cansız bedenleri Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polis ekipleri olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.Öte yandan, İbrahim Kiracı'nın bir süre önce eşinden boşandığı Hatay'dan çocuklarıyla Adana'ya yerleştiği öğrenildi.