Adana’da gece dönercisine silahlı saldırı!

Adana’nın Seyhan ilçesinde bir gece dönercisine düzenlenen silahlı saldırıda işletme sahibi Fevzi Güçlü ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan Güçlü, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Polis, saldırganı yakalamak için çalışma başlattı.

Haber Giriş Tarihi: 17.02.2025 09:59
Haber Güncellenme Tarihi: 17.02.2025 09:59

Adana’nın Seyhan ilçesinde bulunan bir gece dönercisine kimliği belirsiz bir kişi tarafından silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda işletme sahibi Fevzi Güçlü kurşunların hedefi oldu.Saldırgan, iş yerinin önüne gelerek tabancayla ateş açtı. Açılan ateş sonucu Fevzi Güçlü ağır yaralanırken, saldırgan hızla olay yerinden kaçtı.

Hastanede hayatını kaybetti

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, ağır yaralanan Güçlü’yü hastaneye kaldırdı. Ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Polis saldırganı arıyor

Olayın ardından kaçan saldırganın kimliğinin belirlenmesi ve yakalanması için polis ekipleri geniş çaplı soruşturma başlattı.