
Adana İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, sahte içki imalatı ve ticaretine yönelik çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Kent genelinde kaçak içki satışı yapıldığına dair istihbarat alan ekipler, belirlenen adresler, iş yerleri ve araçlara eş zamanlı operasyon düzenledi.
Silah da Ele Geçirildi
Operasyon kapsamında yapılan aramalarda 30 şişe kaçak içki, sahte içki üretiminde kullanılan 445 litre etil alkol, 1165 aroma kiti ve bir adet pompalı tüfek ele geçirildi. Kaçak içkilerin piyasaya sürülmek üzere olduğu belirtilirken, ele geçirilen etil alkol ve aroma kitlerinin sahte içki üretiminde kullanıldığı tespit edildi.
5 Şüpheli Gözaltına Alındı
Polis ekipleri, olayla bağlantılı olduğu belirlenen 5 şüpheliyi gözaltına aldı. Şüpheliler hakkında adli işlem başlatılırken, operasyonların devam edeceği bildirildi.