
İstanbul’un Esenyurt ilçesinde yaşanan ilginç hırsızlık olayında, bir şahsın balkonda bulunan cins kediyi çalarak kayıplara karışması pes dedirtti. Aracıyla sokağa gelen ve balkon kedisini fark eden şüphelinin, dörtlüleri yakıp durduktan sonra balkona tırmanması ve kediyi ensesinden tutarak çalması anbean güvenlik kamerasına yansıdı.
Olay, dün Esenyurt Fatih Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, sokaktan geçen bir şahıs, bir apartman dairesinin balkonunda duran cins kediyi fark etti. Bunun üzerine aracını yol kenarına çekip dörtlülerini yakan kişi, kısa süre çevreyi kontrol ettikten sonra balkona doğru yöneldi.
Görüntülere yansıyan anlarda şahsın balkona tırmanarak kediyi ensesinden yakaladığı ve dışarı çıkardığı görülüyor. Yere indirdiği kediyi sakinleştiren hırsız, ardından cins kediyi kucağına alıp aracına binerek bölgeden uzaklaşıyor.
O anlar çevrede bulunan bir güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.