Gaziantep’te bir adam parkta uygunsuz hareketlerde bulunan çifti uyardığı için öldürüldü!

Gaziantep’in Şahinbey ilçesinde parkta uygunsuz hareketlerde bulunan çifti uyaran 61 yaşındaki Ahmet Kayıkçı, erkek şahıs tarafından motosiklet kaskıyla feci şekilde dövüldü. Ağır yaralanan Kayıkçı, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Haber Giriş Tarihi: 06.10.2025 10:10
Haber Güncellenme Tarihi: 06.10.2025 10:10

Gaziantep’te ahlak dışı davranışlarda bulundukları iddiasıyla parkta bir çifti uyaran 61 yaşındaki Ahmet Kayıkçı, erkek şahıs tarafından motosiklet kaskıyla darbedilerek öldürüldü. Olayın ardından kaçan saldırgan ve kız arkadaşı polis ekiplerince kısa sürede yakalandı.

Olay, Şahinbey ilçesi Güneykent Mahallesi’nde gece saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre, 61 yaşındaki Ahmet Kayıkçı, parkta uygunsuz hareketlerde bulunan bir çifti gördü ve uyarıda bulundu. Bunun üzerine çiftin erkek tarafı M.C.A. ile Kayıkçı arasında tartışma çıktı.

Tartışma kısa sürede kavgaya dönüşürken, öfkelenen M.C.A., yanında bulunan motosiklet kaskıyla yaşlı adama defalarca vurdu. Kanlar içinde yere yığılan Kayıkçı ağır yaralanırken, saldırgan kız arkadaşı E.Ö. ile birlikte motosiklete binerek olay yerinden kaçtı.

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ağır yaralı halde hastaneye kaldırılan Ahmet Kayıkçı, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Kayıkçı’nın cenazesi, Gaziantep Adli Tıp Kurumu’nda yapılan otopsinin ardından yakınlarına teslim edildi.

Cinayet sonrası kaçan M.C.A. ve E.Ö. için Gaziantep Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri özel bir çalışma başlattı. Ekipler, bölgedeki güvenlik kamerası ve plaka tanıma sistemlerinden şahısların kimliklerini tespit ederek adreslerine operasyon düzenledi. Zanlılar kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.

Katil zanlısı M.C.A. ve kız arkadaşı E.Ö.’nün emniyetteki işlemlerinin sürdüğü, olayla ilgili geniş çaplı soruşturmanın devam ettiği bildirildi.