
İstanbul Esenyurt'ta faaliyet gösteren bir inşaat firmasında çalışanlar, dün yaşanan bir olayla sarsıldı. İş yerinin kadınlar tuvaletinde, havalandırma bölümüne gizlenmiş halde bir kamera tespit edildi.
İHBAR ÜZERİNE SAVCILIK HAREKETE GEÇTİOlayın ardından, firmada çalışan bir kadın personel tarafından savcılığa suç duyurusunda bulunulduğu öğrenildi. Savcılığın konuyla alakalı olarak çalışma başlattığı bildirildi.
HAVALANDIRMA KISMINDA FARK EDİLDİSkandal, dün bir kadın çalışanın tuvalete girmesiyle ortaya çıktı. İddiaya göre, çalışan, havalandırma kısmında şüpheli bir cisim olduğunu gördü. Cihazı kontrol ettiğinde, bunun gizlenmiş bir kamera olduğunu fark ederek durumu hemen diğer çalışanlara ve yöneticilere haber verdi.
Bünyesinde 3 kadın personelin de çalıştığı belirtilen inşaat firmasında yaşanan olayla ilgili başlatılan adli ve idari soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.