
Kayseri’nin Melikgazi ilçesine bağlı Hunat Mahallesi'nde bulunan Forum Kayseri AVM’nin bahçesinde akşam saatlerinde bıçaklı kavga çıktı. Edinilen bilgilere göre, eski kız arkadaşını, kızın kardeşi ve annesini bıçaklayan şüpheli gözaltına alındı. Gözaltına alınan A.P'nin dün de S.A'nın evini taşladığı öğrenildi.henüz belirlenemeyen bir sebeple iki grup arasında başlayan tartışma kısa sürede büyüdü. Tartışma sırasında 19 yaşındaki A.P., yanındaki bıçakla anne M.A. ve kızları S.A. ile Z.B.A.'ya saldırdı.
Saldırı sonucu vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralanan anne ve iki kızı için olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra ambulanslarla hastaneye kaldırarak tedavi altına aldı.
Polis ekipleri, olayın meydana geldiği bölgede geniş çaplı güvenlik önlemi alırken, kaçan saldırgan A.P. kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.