
Kırıkkale’nin Yaylacık Mahallesi’nde 5 Aralık’ta bir avukatlık bürosunda meydana gelen olayda, boşanma protokolü görüşmesi sırasında tartışma silahlı saldırıya dönüştü. Kocasından ayrılma aşamasındaki Eser Ereli, kayınpederi Y.A. tarafından tabancayla vuruldu.
AĞIR YARALANAN KADIN HAYATINI KAYBETTİOlayda, Eser Ereli ve kardeşi Nilgün Geçer’e ateş açıldı. Nilgün Geçer olay yerinde yaşamını yitirirken, başından vurulan Eser Ereli ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Bir haftalık yoğun bakım sürecinin ardından Eser Ereli de tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
KAYINPEDER TUTUKLANDISaldırının ardından gözaltına alınan kayınpeder Y.A., mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olay, Kırıkkale’de aile içi şiddetin trajik boyutunu bir kez daha gözler önüne serdi.