Mersin’de DEAŞ operasyonu: 3 zanlı tutuklandı

Mersin’de terör örgütü DEAŞ’a yönelik Silifke, Gülnar ve Anamur’da düzenlenen operasyonda 4 şüpheli gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen zanlılardan 3’ü tutuklanırken, 1 kişi sınır dışı edilmek üzere İl Göç İdaresi’ne teslim edildi.

Haber Giriş Tarihi: 17.03.2026 09:44
Haber Güncellenme Tarihi: 17.03.2026 09:44

Mersin'de terör örgütü DEAŞ'a yönelik operasyonda gözaltına alınan 3 zanlı tutuklandı.İl Jandarma Komutanlığının açıklamasına göre, Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Silifke, Gülnar ve Anamur ilçelerinde terör örgütü DEAŞ'a yönelik çalışma başlatıldı.

Belirlenen adreslere düzenlenen operasyonda 4 şüpheli gözaltına alındı.Adreslerde bulunan materyal ve doküman incelemeye alındı.Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 3 zanlı çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı. Bir şüpheli ise sınır dışı edilmek üzere İl Göç İdaresine teslim edildi.