Ak Parti adaylarını tanıttı

Ak Parti Adana İl Teşkilatı tarafından Aday Tanıtım toplantısı düzenlendi.

Haber Giriş Tarihi: 24.01.2019 11:28
Haber Güncellenme Tarihi: 24.01.2019 11:28
ilkhaber-gazetesi.com

Bayram BULUT

ADANA (İLKHABER)- Ak Parti İl Binası’nda düzenlenen toplantıda aday olarak gösterilen isimler hazır bulundu. İlk olarak bura bir konuşma yapan Ak Parti İl Başkan Vekili Şerif Güler, Adana Büyükşehir Belediyesi’nde aday çıkartmayacaklarını ve Cumhur İttifakı adayı olan Hüseyin Sözlü’yü destekleyeceklerini belirtti. Şerif Güler, AK Parti Genel Merkezi'nin aldığı karar gereğiyle Adana'da Cumhur İttifakı olarak seçime gideceklerini, hatırlatarak Seyhan, Yüreğir, Ceyhan, Aladağ ve Tufanbeyli dışında kalan 10 ilçede de yine MHP'nin adaylarının destekleneceğini duyurdu.

Ak Parti İl Başkanı Fikret Yeni’nin Seyhan İlçesi’nden aday olacağını dile getiren Güler, “Adana’mızın en büyük ilçesi ve Türkiye’nin birçok ilinden büyük olan Seyhan ilçemize, uzun yıllardır il başkanlığımızı yapan, benim de dava arkadaşım yönetiminde beraber çalışmaktan gurur duyduğum Fikret Yeni, Yüreğir ilçemizde ise partimizin kurulduğu günden bu yana görev alan gençlik kolları kurucusu Mehmet Fatih Kocaispir adaydır” ifadelerini kullandı.

AK Parti'de Ceyhan Belediyesi'ne mevcut belediye başkan vekili Ali Alper Boydak aday gösterilirken, Aladağ Belediyesi'ne  mevcut başkan Mustafa Akgedik, Tufanbeyli Belediyesi'ne ise Remzi Ergü aday gösterildi.