MHP Adana İl Başkanı Kanlı: Türk milleti ve devletimizin bekasına kastedenler cevabını alacak

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, Yalova’daki terör saldırısında 3 polisin şehit olması ve 9 güvenlik görevlisinin yaralanması üzerine taziye mesajı yayımlayarak, “Şehitlerimizin kanı yerde kalmayacak” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 29.12.2025 15:32
Haber Güncellenme Tarihi: 29.12.2025 15:32

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, Yalova’da terör örgütü mensuplarına yönelik düzenlenen operasyonda 3 polisin şehit olması, 8 polisin ve 1 bekçinin yaralanması nedeniyle taziye mesajı yayımladı. Kanlı, mesajında terörle mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceğini vurgulayarak, şehitlerin kanının yerde kalmayacağını ifade etti.

“ŞEHİTLERİMİZİN KANI YERDE KALMAYACAK”

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, “Türk milletinin huzuruna ve devletimizin bekasına kasteden bu kirli eller, emellerine asla ulaşamayacak; döktükleri kanda boğulacaklardır. Emperyalizmin maşası bu hainlerle mücadelemiz sonuna kadar devam edecektir. Türkiye Cumhuriyeti güçlüdür ve bu hain saldırının faili olan katiller ile onların arkasındaki güçler, hak ettikleri cevabı en ağır şekilde alacaklardır. Şehitlerimizin kanı yerde kalmayacaktır” diye ifade etti.

“AZİZ ŞEHİTLERİMİZE RAHMET, YARALILARIMIZA ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM”

Başkan Yusuf Kanlı, mesajının devamında şehit ailelerine ve Türk milletine başsağlığı dileyerek şunları söyledi: "Aziz şehitlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet; kederli ailelerine ve aziz milletimize sabır ve başsağlığı diliyorum. Saldırıda yaralanan kahramanlarımıza acil şifalar temenni ediyorum. Dualarımız onlarla. Milliyetçi-Ülkücü Hareket olarak, devletimizin terörle mücadelesinde her daim yanındayız. Teröre, terör işbirlikçilerine ve bu kalleşleri maşa olarak kullanan odaklara asla geçit vermeyeceğiz."