MHP Adana İl Başkanı Kanlı: Türkiye’nin geleceği için biriz, beraberiz

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, “Terörsüz Türkiye” süreci kapsamında vatandaşlarla bir araya gelerek hem sürece dair bilgi verdi hem de mahalle sakinlerinin sorunlarını dinledi.

Haber Giriş Tarihi: 17.09.2025 13:35
Haber Güncellenme Tarihi: 17.09.2025 13:35

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, “Terörsüz Türkiye” süreci kapsamında teşkilatlarda sürdürdüğü bilgilendirme toplantılarını saha çalışmalarıyla da destekliyor. Kanlı, MHP Çukurova İlçe Başkanı Mehmet Şahin ile birlikte Çukurova ilçesi Belediye Evleri Mahallesi’nde bir kahvehanede düzenlenen toplantıda vatandaşlarla buluştu. Samimi bir ortamda geçen buluşmada mahalle sakinlerinin sorunlarını dinleyen Kanlı, Milliyetçi Hareket Partisi’nin her zaman halkın yanında olduğunu belirtti.

MHP Adana İl Başkanı Kanlı, vatandaşlara ‘Terörsüz Türkiye’ sürecini anlattı

MHP İl Başkanı Kanlı, MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin 22 Ekim 2024’de MHP Meclis Grup Toplantısında yaptığı konuşmayla başlayan ve ilerleyen süreçte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da desteğiyle “Devlet politikası” haline gelen “Terörsüz Türkiye” süreci hakkında bilgi verdi.

Konuşmasında birlik ve beraberliğin önemine vurgu yapan Kanlı, 27 Eylül 2025 tarihinde Adana’da gerçekleştirilecek olan “Asırlık Birlik, Sonsuz Kardeşlik” temalı “Terörsüz Türkiye İçin Milli Birlik ve Dayanışma Buluşmaları” toplantısına tüm vatandaşların davetli olduğunu bildirdi.

“Terörsüz Türkiye süreci millî bekamız için atılmış bir adımdır”

Yusuf Kanlı, “Terörsüz Türkiye süreci, bir siyasi program olmanın çok ötesinde millî bekamızı temin amacıyla milletimizin huzur ve güvenliği için atılmış bir adımdır. Kıymetli hemşerilerimizin, Değerli Adana halkının bu sürece güçlü destek vereceğine inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

Mahalle sakinlerinin gösterdiği ilgiden büyük memnuniyet duyan MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, akşam düzenlenen sohbet toplantısının ardından MHP Çukurova İlçe Başkanı Mehmet Şahin’le birlikte, bir hastalık nedeniyle evinde tedavi süreci devam eden geçmiş dönem Çukurova İlçe Başkan Yardımcısı Taşmedreseli Necmi Gerekgil’e “Geçmiş olsun” ziyaretinde bulundu.