
Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) tarafından düzenlenen Araç Teslim Töreni, TBB Başkan Vekili ve Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın katılımıyla Ankara Çankaya Belediyesi Yerleşkesi’nde yapıldı. Törende, farklı partilere mensup 62 belediyeye hizmet araçları teslim edildi.
“Tüm Belediyelere Eşit Hizmet Anlayışıyla Hareket Ediyoruz”Karalar, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu döneminde başlatılan “ayrımsız hizmet” anlayışının sürdüğünü belirterek, “Siyaset üstü bir yaklaşımla, belediyelerin nüfusu, sosyo-ekonomik durumu ve ihtiyaçlarına göre araç hibesi yapıyoruz. Bugün burada AK Parti, CHP, MHP, BBP, DEVA, Demokrat Parti, Sol Parti, Saadet Partisi ve Yeniden Refah Partisi’ne mensup belediyelere 62 araç teslim ettik” dedi.
“Rekor Sayıda Araç Hibe Ettik”TBB’nin 2025 yılında bugüne kadarki en yüksek araç hibesi yaptığını söyleyen Karalar, “Bu yıl 450’nin üzerinde aracı belediyelere kazandırdık. Bu bir rekordur. Seneye bu rakamı daha da artırmak istiyoruz” dedi.