
A Milli Futbol Takımı’nın 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda Gürcistan ile oynayacağı karşılaşmanın adresi belli oldu. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), mücadeleye Kocaeli’nin ev sahipliği yapacağını duyurdu.
İLK KEZ A MİLLİ MAÇA EV SAHİPLİĞİ YAPACAK14 Ekim 2025 Salı günü saat 21.45’te başlayacak olan karşılaşma, Yıldız Entegre Kocaeli Stadyumu’nda oynanacak.
2018 yılında hizmete açılan stat, bu mücadeleyle birlikte tarihinde ilk kez erkekler kategorisinde A Milli düzeyde bir resmi karşılaşmaya ev sahipliği yapmış olacak.
KOCAELİ’DE EN SON ŞİLİ’YE KARŞI OYNAMIŞTIKA Milli Takım, daha önce Kocaeli’de son olarak 20 Ağustos 2008 tarihinde Şili ile hazırlık maçında karşılaşmıştı. İsmetpaşa Stadyumu’nda oynanan o mücadelede ay-yıldızlılar sahadan 1-0 galibiyetle ayrılmıştı.
11 EKİM’DE BULGARİSTAN DEPLASMANINDAYIZAy-yıldızlı ekip, Gürcistan karşılaşmasından önce 11 Ekim Cumartesi günü deplasmanda Bulgaristan ile karşı karşıya gelecek.
Sofya’daki Vasil Levski Ulusal Stadyumu’nda oynanacak mücadele, TSİ 21.45’te başlayacak.