Adana Demirspor, Göztepe maçına eksi 1 puanla çıkacak

TFF Trendyol Süper Lig'in 15. haftası programına göre Göztepe ile deplasmanda mücadele edecek olan Adana Demirspor, kritik maçın başlama saatini bekliyor. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Kulüp Lisans Kurulu'nun Ulusal Kulüp Lisans Sistemi kapsamında yaptığı değerlendirmeler sonucunda 3 puan silme cezası verilen mavi-lacivertliler, galibiyet hedefliyor.

Haber Giriş Tarihi: 07.12.2024 11:01
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2024 11:01

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Kulüp Lisans Kurulu, Ulusal Kulüp Lisans Sistemi kapsamında yaptığı değerlendirmeler sonucunda Adana Demirspor’a 3 puan silme cezası vermişti. FIFA tarafından da 2 dönem kalıcı transfer yasağı verildiği öne sürülen mavi-lacivertli takım, 3 puan silinme cezası ile eksi 1 puana düştü. Puan silinme cezası ile şok yaşanan Adana Demirspor'da moraller bozuldu.

Süper Lig’de Konyaspor karşısında oynadığı maçta sezonun 11. yenilgisini alan, Ziraat Türkiye Kupası 4. Eleme Turu'nda oynadığı 3. Lig takımlarından Sebat Gençlik Spor'u ise 4-3 yenen Adana Demirspor ekibi, bu moral bozukluğu ile Göztepe maçı deplasmanına gitti.

Hafta içinde teknik direktör Mustafa Dalcı yönetiminde teknik ve taktik çalışmalarla, bu kritik deplasmana hazırlanan mavi-lacivertliler,  maçın başlama saatini bekliyor.

Adana Demirspor teknik direktörü Mustafa Dalcı, "Ligde 21 puanla 6. sırada yer alan rakibimiz Göztepe karşısında elimizden gelen tüm gayreti gösterip puan veya puanlar alarak İzmir'den Adana'ya dönmek istiyoruz" dedi.

Göztepe - Adana Demirspor karşılaşması bugün Gürsel Aksel Stadyumu'nda saat 16.00'da başlayacak. Maçı Ali Şansalan yönetecek. Hakan Yemişken ve Mehmet Salih Mazlum yarımcı hakemler olarak görev yapacak.