
Adanaspor Kulübü Başkanı Saim Dura, Adana Büyükşehir Belediyesi bünyesinde önemli bir göreve yeni başlayan Park ve Bahçeler Daire Başkanı Zeynep Özen’e nezaket ziyaretinde bulundu. Özen'e yeni görevinde başarılar dileyen Başkan Dura, ziyarette Adanaspor Kulübü'nün yapısı ve sosyal sorumluluk anlayışına dair bilgiler verdi.
DURA: "KADIN ELİNİN DEĞMESİ BİZİ SEVİNDİRDİ"Başkan Saim Dura, Zeynep Özen'in atanmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Kentimizin park ve bahçelerine kadın elinin değecek olması bizi sevindirmiştir. Adanaspor kulübü olarak sosyal sorumluluk projelerinin her zaman yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz" dedi. Dura ayrıca, Adanaspor'un 1954 yılında kurulduğunu, futbol şubesinin 1996'da şirketleştiğini ancak kulübün özellikle voleybol gibi salon sporlarında faaliyetlerini sürdürdüğünü belirtti.
ÖZEN: "MESLEKİ BİLGİ VE TECRÜBELERİMİ ADANA İÇİN HARCAYACAĞIM"Adana Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Daire Başkanı Zeynep Özen ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti. Özen, "Ankara Çankaya’dan buraya Zeydan Karalar Bey'in ısrarlı isteği doğrultusunda geldim. Mesleki bilgi ve tecrübelerimi Adana için harcayacağım. Spor kulüplerimize de kapımız her zaman açık” diyerek iş birliğine açık olduğunun mesajını verdi.
BAŞKAN DURA'DAN FORMA HEDİYESİ VE MAÇA DAVETZiyaretin sonunda Başkan Saim Dura, üzerinde "Zeynep Özen" yazılı Adanaspor formasını Daire Başkanı Özen'e takdim etti. Dura, Özen'i Adanaspor'un 1. Lig'de mücadele eden kadın voleybol takımının maçlarında tribünde görmekten mutluluk duyacaklarını da sözlerine ekledi.