
Adanaspor, antrenmanını Adana’da Çatalan Tesislerinde gerçekleştirdi. Antrenmanda taktik çalışmaların yanı sıra, pas ve şut çalışmaları üzerinde yoğunlaşıldı. Oyuncuların kondisyon durumlarının iyi olduğu ve maç temposuna hazırlık için çeşitli küçük oyunlarla çalışmaların desteklendiği gözlendi. Ayrıca, takımın defans hattı ve hücum organizasyonları teknik ekip tarafından detaylı şekilde çalıştırıldı.
Teknik Direktör Yüksel Yeşilova, yaptığı açıklamada takımın moralini yüksek tutmak için çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti.
Yeşilova, “İlk haftalarda istediğimiz sonuçları alamadık, ama takım olarak doğru yoldayız. Menemen FK karşısında sahada mücadele gücümüzü gösterecek ve taraftarımızı mutlu edecek bir performans sergilemek istiyoruz. Eksiklerimizi biliyoruz ve hazırlıklarımızı buna göre yaptık. Oyuncularımın maç içinde konsantrasyonunu yüksek tutmaları yeterli” ifadelerini kullandı.
Adanaspor, Menemen FK karşılaşması için son hazırlıklarını bugün tamamlayarak maç saatini beklemeye başlayacak. Yeni Adana Stadyumu’nda oynanacak olan karşılaşma yarın saat 16.00’da başlayacak. Maçı Mertcan Tubay yönetecek. Ayşenur Karakoç, Fatih Etirli ve Emrullah Baydar yardımcı hakemler olarak görev yapacak.