Aziz Yıldırım'dan Hamdi Alkan'a: "Hamdi seni çok kötü yaparım!"

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu toplantısında tansiyon yükseldi: Aziz Yıldırım ile yönetici Hamdi Akın arasında sert sözler havada uçuştu.

Haber Giriş Tarihi: 26.07.2025 16:46
Haber Güncellenme Tarihi: 26.07.2025 16:46

Fenerbahçe Spor Kulübü'nün Yüksek Divan Kurulu Toplantısı, kulüp tarihine damga vuracak tartışmalara sahne oldu. Eylül ayında yapılacak olağanüstü seçimli genel kurul öncesi gerçekleştirilen toplantıya katılan eski Başkan Aziz Yıldırım ile kulüp yöneticilerinden Hamdi Akın arasında sert bir tartışma yaşandı. Toplantıda ayrıca mevcut başkan Ali Koç ile Yıldırım arasında da borç polemiği dikkat çekti.

Fenerbahçe'de olağanüstü seçimli genel kurul öncesi düzenlenen Yüksek Divan Kurulu Toplantısı, kulübün geleceğine ilişkin mesajlar kadar yaşanan gerginlikle de gündem oldu. Divan toplantısına Aziz Yıldırım, Ali Koç, Sadettin Saran, Mahmut Uslu ve Hakan Bilal Kutlualp gibi camianın önde gelen isimleri katıldı.

Toplantıda söz alan eski Başkan Aziz Yıldırım, kulübün ekonomik durumuna dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ancak konuşması sırasında yöneticilerden Hamdi Akın'ın “Sizin anlattığınız gibi ekonomik bir durum yok” demesi üzerine sinirlenen Yıldırım, sert bir şekilde tepki gösterdi.

“Beni saldırtma!”

Yıldırım, Akın'a yönelik tepkisini şu sözlerle dile getirdi:

“Al bak, Bankalar Birliği bana bunu verdi. Alsın okusun. Bana verilen bu belge. Bak beni kendine saldırtma. Ben buraya o niyetle gelmedim. Otur oturduğun yere. Beni saldırtma.”

Ali Koç’la da borç tartışması

Eski Başkan Aziz Yıldırım, kulübün mali yapısını da gündeme taşıyarak mevcut Başkan Ali Koç’a, “Fenerbahçe'nin ne kadar borcu var, açıkla” dedi. Ali Koç ise bu çıkışa, “Yollayın adamlarınızı, gelsin baksınlar” yanıtını verdi. Yıldırım, “25 milyar borç var. Oyuncu alamıyorsunuz” diyerek eleştirilerini sürdürdü.

“Hamdi seni çok kötü yaparım!”

Tartışmaların yeniden alevlenmesine neden olan olay ise Hamdi Akın’ın tekrar konuşmaya dahil olmasıyla yaşandı. Yıldırım, bir dönemle ilgili ağır bir ithamda bulunarak,

“Sen 3 Temmuz'da Fenerbahçe için Ankaragücü'yle Trabzon adına pazarlık yaptın” dedi.

Hamdi Akın ise “Ben anlattım size az önce rakamları, neden anlamıyorsunuz!” şeklinde yanıt verdi. Bu cevabın ardından sinirlerine hakim olamayan Aziz Yıldırım,

“Bak Hamdi, seni çok kötü yaparım! Otur oturduğun yere!” diyerek çıkıştı.