
Trabzonspor, devre arasındaki transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bordo-mavililer, Bundesliga devi Borussia Dortmund'un 32 yaşındaki sağ beki Thomas Meunier'i kadrosuna katma kararı aldı. Yapılan anlaşma doğrultusunda Meunier, Alman ekibi Dortmund ile olan sözleşmesini feshederek Trabzon'a geldi ve bordo-mavili takım ile el sıkıştı.
Belçikalı futbolcuyla 1.5 yıllık bir sözleşme imzalanması beklenirken, Meunier'in Trabzonspor'daki performansı merakla bekleniyor. Bu sezon Borussia Dortmund formasıyla 9 maça çıkan deneyimli sağ bek, toplamda 648 dakika süre alırken gol veya asist konusunda katkı sağlayamadı.
Thomas Meunier, kariyerinde RE Virton, Club Brugge ve PSG gibi önemli takımlarda da forma giydi. Trabzonspor'un bu transferle savunma hattını güçlendirmeyi hedeflediği belirtiliyor. Taraftarlar, Meunier'in bordo-mavili formayla nasıl bir performans sergileyeceğini heyecanla bekliyor.