
Trendyol Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe, transfer döneminde Atletico Madrid'den milli oyuncu Çağlar Söyüncü'yü kadrosuna katarak, Cengiz Ünder ile bir araya getirdi. Daha önce Altınordu ve Leicester City'de birlikte forma giyen Cengiz Ünder ile Çağlar Söyüncü, sarı-lacivertli formayla tekrar bir araya geldi.
Bu transferin ardından Cengiz Ünder, sosyal medya hesabından esprili bir paylaşımda bulundu. Roma'dan Leicester City'e kiralanan Cengiz Ünder, daha önce 2020 yılında Çağlar Söyüncü'nün yaptığı "Seni havaalanında bekleyeceğim. Beni tanıman için kağıda ne yazmalıyım" paylaşımına yıllar sonra cevap verdi. Ünder, aynı esprili ifadeyle Çağlar Söyüncü'ye, "Seni havaalanında bekleyeceğim. Beni tanıman için kağıda ne yazmalıyım" şeklindeki paylaşıma karşılık verdi.
Fenerbahçe'ye transfer olduktan sonra İstanbul'a gelen Çağlar Söyüncü, ilk açıklamasında bu esprili diyalog hakkında, "Cengiz'in paylaşımını gördüm, bütün arkadaşlarla aram çok iyi. İnşallah sonu şampiyonluk olur" ifadelerini kullandı.