Dara: 1. Lig hedefi doğrultusunda emin adımlarla ilerliyoruz

Adana 01 Futbol Kulüp Başkan Yardımcısı Nuri Dara takımın 1. Lig hedefi doğrultusunda kararlılıkla ilerlediğini belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 27.03.2026 10:01
Haber Güncellenme Tarihi: 27.03.2026 10:01

Adana 01 Futbol Kulübü, elde ettiği başarılı sonuçlarla dikkat çekmeye devam ederken, Kulüp Başkan Yardımcısı Nuri Dara önemli açıklamalarda bulundu. Nuri Dara, takımın 1. Lig hedefi doğrultusunda emin adımlarla ilerlediğini vurgulayarak, “Adım adım birinci lige ilerliyoruz. Aldığımız başarılı sonuçlarla kentimizin yükselen değeri olduk. Bu başarımızı 1. Lig’e taşımakta oldukça kararlıyız” dedi.

“ADIM ADIM 1. LİG’E İLERLİYORUZ”

Adana futbolunun birlik ve beraberlik içinde olması gerektiğine dikkat çeken Başkan Yardımcısı Nuri Dara, “Adım adım birinci lige ilerliyoruz. Aldığımız başarılı sonuçlarla kentimizin yükselen değeri olduk. Bu başarımızı 1. Lig’e taşımakta oldukça kararlıyız. Belediye başkanları, sivil toplum kuruluşları ve tüm Adanalılar takımımıza sahip çıkmalıdır. Yönetimimiz, teknik kadromuz, futbolcularımız ve taraftarlarımızla birlikte hedefimize emin adımlarla yürüyoruz” şeklinde konuştu.

“SERİYİ SÜRDÜRMEK İSTİYORUZ”

Ligde alınan sonuçlara da değinen Dara, son oynanan Bucaspor karşılaşmasını kayıpsız geçtiklerini hatırlatarak, “Şimdi önümüzde Cumartesi günü deplasmanda oynayacağımız Kepez Spor maçı var. Bu karşılaşmayı da kazanmak istiyoruz” dedi.