
Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu’nda gerçekleştirilen Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı iki gün sürüyor. Toplantının ilk gününde, yönetim kurulu faaliyet raporu ve denetim kurulu raporu okunarak kongre üyeleri tarafından oylanıp kabul edildi. Mevcut yönetim de üyeler tarafından ibra edildi.
İkinci gün: Oy verme işlemi başladıToplantının ikinci gününde oy kullanma süreci başladı. Stadyumun bitişiğinde bulunan Kenan Evren Lisesi arsasında saat 10.00’da başlayan oy kullanma işlemi saat 17.00’ye kadar devam edecek.
Başkan adayları ve pusula renkleriBaşkan adaylarından Ali Koç, beyaz pusula ile, Sadettin Saran ise sarı pusula ile oy alacak. Kongre üyeleri oylarını kullanarak Fenerbahçe’nin yeni yönetimini belirleyecek.