FUTBOLCULAR 2 GÜN İZİNLİ

Adana Demirspor Teknik Direktör Ünal Karaman'ın raporu doğrultusunda Mavi-Lacivertli futbolculara 2 gün izin verildi.

Haber Giriş Tarihi: 01.09.2014 16:33
Haber Güncellenme Tarihi: 01.09.2014 16:33
ilkhaber-gazetesi.com

Milli maç arası sebebiyle ligde bu hafta maç yapılamayacağından dolayı futbolculara 2 gün izin veren Karaman izin dönüşünde ise eksiklikleri gidermek için takımını en iyi şekilde hazırlamanın hesaplarını yapıyor.

Adana Demirspor milli maç arası sebebiyle de lige verilen arayı değerlendirmek için özel maç yapmak için de çalışmalarını sürdürüyor. Daha önce Soma yararına yapılması planlanan ancak Demirspor'un yoğun programı dolayısıyla ertelenen Zonguldakspor karşılaşmasının milli maç arasında yapılması planlanıyor.

MULENGA MİLLİ TAKIM YOLCUSU

Mavi lacivertli takımın Hollanda liginden transfer ettiği  yıldız oyuncusu Mulenga, Milli takımının kampına katılmak üzere ülkesine gitti.

Denizlispor karşısında oynadığı oyunla daha hazır olmadığı gözlenen golcü oyuncunun zamana ihtiyacı olduğu da dikkatlerden kaçmadı.

Zambiya Milli takımının formasını giyen forvet oyuncu daha sonra Demirspor’un Giresun maç kadrosuna dahil olacak.

PASSO LİG DEMİRSPOR’U DA ETKİLEDİ

Tüm Türkiye’de olduğu gibi Demirspor’u da passolig kartı vurdu. Kartlarını alamayan taraftarlar stada giremediler. Hal böyle olunca da her maçında en az 7 bin taraftara oynayan Demirspor takımı bu maçta yalnız kaldı. Yaklaşık 3 bin taraftan maça gelirken takımına destek olmaya çalıştılar.  İlerleyen haftalarda bu rakamın yükselmesi bekleniliyor.