
Galatasaray’ın kaleci rotasında gündeme gelen genç file bekçisi Berke Özer’in geleceği merak konusu oldu. Fransız kulübü Lille’nin, Eyüpspor forması giyen Berke Özer’i kadrosuna katmak için harekete geçtiği öğrenildi. Eyüpspor Asbaşkanı Fatih Kulaksız, transfer sürecine ilişkin önemli açıklamalarda bulunurken, Fenerbahçe’nin oyuncunun haklarının %40’ına sahip olması transferde kritik rol oynuyor.
Gazeteci Yağız Sabuncuoğlu’nun aktardığı bilgilere göre Lille, 22 yaşındaki kaleci Berke Özer’i transfer etmek için çalışmalarını sürdürüyor. Eyüpspor Asbaşkanı Fatih Kulaksız, Berke’nin transferinde kulübün çıkarlarını karşılayacak ciddi bir teklifin henüz gelmediğini belirtti. Kulaksız, “Fenerbahçe’nin payı ödendikten sonra Eyüpspor’un da memnun olacağı bir bonservis bedeli masada değil. Şu an için transfer zor görünüyor.” ifadelerini kullandı.
Geçtiğimiz sezon Süper Lig’de 34 maçta görev yapan Berke Özer, kalesini 11 kez gole kapatarak dikkat çekmişti. Genç kalecinin performansı ve potansiyeli, transfer haberlerinin sıkça gündeme gelmesine neden oluyor.
Öte yandan, Süper Lig’de kaleci transfer yarışı da hız kazanırken, Fenerbahçe ve Galatasaray’ın Uğurcan Çakır için mücadele ettiği haberleri de futbol gündemindeki sıcak gelişmeler arasında yer alıyor.