Galatasaray şampiyonluğu sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan tebrik telefonu

Trendyol Süper Lig'de ipi göğüsleyen Galatasaray'da zafer kutlamaları sürerken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan sarı-kırmızılı kulübe özel bir tebrik geldi.

Haber Giriş Tarihi: 11.05.2026 11:36
Haber Güncellenme Tarihi: 11.05.2026 11:36

Trendyol Süper Lig'de sezonu zirvede tamamlayan Galatasaray'ın elde ettiği bu büyük başarı, devletin en üst kademesinde de karşılık buldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sarı-kırmızılı kulübün şampiyonluğunu kutlamak üzere resmi bir iletişim trafiği gerçekleştirdi.

DURSUN ÖZBEK VE OKAN BURUK İLE TELEFON GÖRÜŞMESİ

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre Erdoğan, Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek ile Teknik Direktör Okan Buruk'u bizzat telefonla aradı. Oldukça samimi bir atmosferde gerçekleştiği belirtilen görüşmede, lig maratonu boyunca sergilenen performans ve kazanılan kupa gündemdeydi.

ŞAMPİYONLUK SEVİNCİNE DEVLETİN ZİRVESİNDEN KUTLAMA

Cumhurbaşkanı Erdoğan, her iki ismi de ayrı ayrı tebrik ederek, kazanılan bu önemli başarının Türk sporu için değerine vurgu yaptı. Sarı-kırmızılı camianın şampiyonluk coşkusuna ortak olan Erdoğan, Özbek ve Buruk'a başarılarının devamını diledi. Bu jest, spor camiasında geniş bir yankı uyandırırken kulübün idari ve teknik kadrosunda memnuniyetle karşılandı.