
Hatayspor, bugün oynayacağı Beşiktaş karşılaşmasına hafta içi yaptığı antrenmanlarla tamamladı. Erdemli’deki Atış Poligonu sahasında fiziksel dayanıklılık ve taktik çalışmalara ağırlık verildi. Teknik Direktör Murat Şahin yönetiminde gerçekleştirilen idmanlarda özellikle savunma organizasyonları ve hızlı hücum varyasyonları üzerinde duruldu. Oyuncuların hırslı ve istekli görüntüsü, teknik ekibi memnun ederken, antrenmanlar çift kale maçlarla sona erdi.
Dün İstanbul deplasmanına giden takımın teknik direktörü Murat Şahin, Beşiktaş maçının zorluğuna dikkat çekti:
Şahin, "Rakibimizin gücünün farkındayız ancak biz de bu maçta varlığımızı ortaya koyacağız. Oyuncularımın antrenmanlardaki performansı oldukça iyiydi. Takım olarak inancımız tam. Beşiktaş’a karşı disiplinli bir oyun oynamamız şart. Küçük hataların bile büyük sonuçlar doğurabileceği bir maç olacak" dedi.
Beşiktaş - Hatayspor karşılaşması yarın saat 20.00’da başlayacak. Maçı Adnan Deniz Kayatepe yönetecek. Suat Güz ve Murat Şener yardımcı hakemler, Yiğit Arslan ise dördüncü hakem olarak görev alacak.