
Hatayspor’da, yarın Mersin’de oynanacak Erzurumspor maçı öncesinde sürpriz bir gelişme yaşandı. Edinilen bilgilere göre, uzun süredir alacaklarını tahsil edemeyen Jonathan Okoronkwo, Funsho Bamgboye ve Rui Pedro, ödemelerin yapılmaması üzerine takımdan ayrılma kararı aldı.
İddiaya göre üç yabancı oyuncu, maç öncesi eşyalarını toplayarak Mersin’deki kulüp tesislerinden ayrıldı. Teknik Direktör Hugo Almeida’nın da durum karşısında çaresiz kaldığı ve yaşananları kulüp yönetimine ilettiği öğrenildi.
Ancak futbolculara yapılması gereken ödemelerin hâlâ yapılmaması nedeniyle Okoronkwo, Bamgboye ve Pedro’nun Hatayspor’da devam etmek istemediklerini yönetime bildirdikleri öne sürüldü.
Bu beklenmedik gelişme, Erzurumspor maçı öncesinde takım içinde büyük bir moral bozukluğu yaratırken, Kulüp Başkanı Ethem Çakır ve yönetimden konuyla ilgili henüz herhangi bir resmi açıklama yapılmadı.