
Portekiz ekibi Benfica, milli futbolcu Kerem Aktürkoğlu’nun transferi konusunda Fenerbahçe ile prensip anlaşmasına vardığını açıkladı. Sarı-lacivertliler, uzun süredir gündemde olan transferi resmen tamamlamaya çok yakın.
Transfer DetaylarıFenerbahçe, Benfica’nın talep ettiği 22,5 milyon euro bonservis bedeli ve 2,5 milyon euro bonusları ödemeyi kabul etti. Anlaşmanın resmileşmesinin ardından Kerem Aktürkoğlu’nun kısa süre içinde İstanbul’a gelerek sağlık kontrolünden geçmesi ve resmi sözleşmeyi imzalaması bekleniyor.
Kerem Aktürkoğlu İstanbul’a GeliyorMilli futbolcu, Benfica’daki antrenmanından önce takım arkadaşları ve kulüp çalışanlarıyla vedalaştı. İstanbul’a gelmesiyle birlikte Fenerbahçe’de yeni sezona hızlı bir başlangıç yapacak olan Kerem, sarı-lacivertli taraftarların büyük heyecanla beklediği isimler arasında yer alıyor.