Mersin’de Galatasaray’ın 25. şampiyonluğu coşkuyla kutlandı

Süper Lig’in 36. haftasında Kayserispor’u 3-0 mağlup ederek şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray’ın zaferi, Mersin’de meşaleler, marşlar ve araç konvoylarıyla büyük bir coşkuyla kutlandı.

Haber Giriş Tarihi: 19.05.2025 11:38
Haber Güncellenme Tarihi: 19.05.2025 11:38

Galatasaray, Süper Lig’in 36. haftasında Kayserispor’u 3-0 mağlup ederek bitime iki hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. Türkiye’nin dört bir yanında olduğu gibi Mersin’de de Galatasaray taraftarları sokaklara döküldü. Maçın ardından binlerce taraftar, Adnan Menderes Bulvarı üzerindeki Galatasaray Meydanı’nda toplandı.

MEŞALELER, MARŞLAR VE ŞARKILARLA ŞAMPİYONLUK KUTLAMASI

Taraftarlar meydanda meşaleler yakarak Galatasaray marşlarını söyledi, tezahüratlarla şampiyonluğu kutladı. Renkli görüntülere sahne olan etkinlikler, gece boyunca devam etti. Sarı-kırmızılı bayraklar ve formalarla donatılan meydan adeta bayram yerine döndü.

ARAÇ KONVOYLARIYLA ŞEHİR TURU

Bazı taraftarlar ise araç konvoyları oluşturarak şampiyonluk coşkusunu tüm kente yaydı. Klakson sesleri ve Galatasaray bayraklarıyla süslenen araçlar, şehir turu atarak kutlamalara farklı bir boyut kazandırdı.

KUTLAMALAR SABAHA KADAR SÜRDÜ

Mersin’deki Galatasaray taraftarlarının organize ettiği kutlamalar saatler boyunca devam etti. Trafik akışı zaman zaman yavaşlasa da coşku eksilmedi. Güvenlik güçlerinin kontrolünde gerçekleşen kutlamalar olaysız şekilde tamamlandı.