
Trendyol Süper Lig’in 38. haftasında deplasmanda Çaykur Rizespor’a 5-2 mağlup olan Atakaş Hatayspor’da, teknik direktör Murat Şahin karşılaşmanın ardından basın toplantısında değerlendirmelerde bulundu. Eksik kadroyla sahaya çıktıklarını belirten Şahin, genç oyunculara tecrübe kazandırmayı amaçladıklarını vurguladı.
Şahin, “Bugün buraya eksik bir kadroyla geldik. Sezonun bitmesine az kala bazı oyunculara özellikle ben izin verdim. Gençleri değerlendirme fırsatı bulduk. Genel anlamda izleyenler için keyifli bir maç olduğunu düşünüyorum” dedi.
“DEMİR VE YİĞİT ALİ’NİN PERFORMANSI SEVİNDİRDİ”Murat Şahin, özellikle kaleci Demir’in performansına dikkat çekerek, “Skor 5-2 olsa da Demir kalede bize güven verdi. Yiğit Ali’nin oyunu da önemliydi. Sonradan giren gençlerimiz de iyi sinyaller verdi. Geldiğimden bu yana, bizimle çalışan tüm gençlere süre vermeye çalıştım; kimine 5 dakika, kimine 90 dakika. Bu da sezon adına sevindirici taraflardan biri oldu” ifadelerini kullandı.
“ŞEHRİN DİNAMİKLERİNE İHTİYAÇ VAR”Şahin, Süper Lig’e veda eden Hatayspor’un yeniden üst lige çıkabilmesi için şehirde birlik ve dayanışma olması gerektiğini vurguladı. “Hatayspor’un tekrar Süper Lig’e dönmesi için şehrin dinamiklerine ihtiyacı var. İnşallah birlik ve bütünlüğü sağlayabilirsek, tekrar bu lige döneriz” diye konuştu.