
Trendyol Süper Lig'in 11. haftasında Galatasaray, RAMS Park'ta Trabzonspor'u konuk edecek. Kritik derbi öncesi, sarı-kırmızılı ekibin teknik direktörü Okan Buruk'un öğrencilerine yönelik dikkat çeken bir konuşma yaptığı öne sürüldü.
BURUK'UN DERBİ KARNESİ DİKKAT ÇEKİYORGalatasaray'ın başında Göztepe karşısında 100. lig galibiyetini elde eden Okan Buruk, ezeli rakiplerine karşı derbilerde kurduğu üstünlükle biliniyor. Buruk yönetimindeki sarı-kırmızılı takım, Trabzonspor'a karşı oynadığı son 6 maçın tamamını kazandı. Aslan'ın son 4 sezonda Fenerbahçe'yi 5, Beşiktaş'ı 4 ve Trabzonspor'u 6 kez mağlup ettiği belirtiliyor.
HEDEF: ZİRVEDE TEK KALMAK VE RAKİPLERİ STRESE SOKMAKSarı-kırmızılı ekip, derbi haftasında arayı açmayı hedefliyor. Galatasaray'ın, RAMS Park'ta ağırlayacağı bordo-mavilileri mağlup etmesi halinde, Beşiktaş-Fenerbahçe derbisi öncesinde Süper Lig zirvesindeki yerini sağlamlaştırarak rakipleri üzerinde baskı kuracağı ifade ediliyor.
"BU SINAVDAN DA MUTLU ÇIKALIM" İDDİASI52 yaşındaki çalıştırıcının, Trabzonspor karşılaşmasını şampiyonluk yolunda en kritik dönemeçlerden biri olarak gördüğü ve oyuncularından galibiyet talep ettiği öğrenildi.
Sabah'ın haberine göre, yakaladıkları çıkışı sürdürmeyi planlayan Buruk'un takıma yaptığı konuşmada, "Avrupa'da da zorlu maçlara çıkacağımız dönemde ligde farkı korumak çok önemli. Taraftarımızı arkamıza alıp bu sınavdan da mutlu çıkalım" ifadelerini kullandığı iddia edildi.